Over Casa Fysio

Casa Fysio is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en dry needling, waarbij een betrokken en persoonlijke aanpak centraal staat. 

  • Effectief
  • Persoonlijk
  • Deskundig
Ingang Casa Fysio
Personeel Casa Fysio

Ons verhaal

Binnen het behandelconcept van Casa Fysio is het erg belangrijk dat een patiënt bewust wordt van zijn klachten om daarmee zijn eigen klachten actief te kunnen benaderen. De behandelingen kunnen daarbij bestaan uit een stuk voorwaardenscheppende therapie zoals manuele therapie, dry needling, triggerpoint therapie, uitleg en advies. Vervolgens kan er over worden gegaan op een meer actieve benadering waarbij er gewerkt wordt aan opbouwen door middel van gerichte mobiliserende, stabiliserende of versterkende oefeningen. Hiermee kan de patiënt zijn klachten zelf beter onderhouden en preventief aanpakken.

Om patiënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werkt Casa Fysio samen met andere specialisten binnen de fysiotherapie en daar buiten.
O.a. bekkenfysiotherapeut Monic Groen (www.fysio-groen.nl) en met kinderfysiotherapeuten Ianthe van der Deijl en Carlijn van Barneveld (www.kinderfysiotherapie-amersfoort.nl).
Tevens met osteopaat Linda Zwiggelaar (www.lysios.nl).

Waarom Casa Fysio?

Door onze ruime ervaring als algemeen fysiotherapeuten in Nederland en Duitsland en daarnaast ook als gecertificeerde master manueel therapeuten, gevolgd op de SOMT (Stichting Opleiding Musculoskeletale Therapie) te Amersfoort, streven wij naar het beste resultaat bij elk persoon. Ieder mens is uniek en daarom vinden wij een persoonlijke aanpak erg belangrijk!

  • Gecertificeerde therapeuten
  • Persoonlijke en betrokken benadering
  • Effectieve aanpak
Waarom Casa Fysio

Contact

Neem contact op of maak gelijk een afspraak!