Kosteloos advies

Weet u nog niet zo goed welke fysiotherapie er nodig is? Of wilt u eerst meer advies? Neem dan contact met ons op voor een kosteloos advies. Dan kijken we samen wat de beste opties zijn.

Binnen bij Casa Fysio

Advies bij Casa Fysio

Lichamelijke klachten kunnen erg hinderlijk zijn en dan is een gericht en snel advies erg wenselijk. U wilt graag weten wat u het beste aan uw klachten kunt doen en misschien is het niet geheel duidelijk of uw klachten in aanmerking komen voor fysiotherapie en u wilt daar op eenvoudige wijze achter komen?

Wellicht is het inloophalfuurtje iets voor u!
Tijdens dit kosteloos consult van ongeveer 15 minuten worden uw klachten kort in kaart gebracht en adviseren wij of fysiotherapie zinvol zou zijn in uw geval.

Het inloophalfuurtje is iedere donderdag van 12.00 uur – 12.30 uur. (Als u zeker wilt zijn van een plekje kunt u ook van tevoren een afspraak maken)

Als er na dit adviesconsult blijkt dat u in aanmerking komt voor fysiotherapie, komen deze behandelingen voor uw eigen rekening óf uw aanvullende verzekering (afhankelijk van de status van uw aanvullende verzekering).

Contact

Neem contact op voor een kosteloos advies gesprek.