Kinder manuele therapie Amersfoort

Bent u op zoek naar kinder manuele therapie in Amersfoort? Casa Fysio is dé plek voor een vertrouwde en deskundige behandeling manuele therapie voor uw kind.

  • Effectief
  • Persoonlijk
  • Deskundig
Manuele therapie kind Amersfoort

Wat houdt kinder manuele therapie in?

Kinder manuele therapie is een zeer milde vorm van manuele therapie en is al toepasbaar bij kinderen vanaf 0 jaar en wordt ingezet bij functiestoornissen in de wervelkolom en gewrichten. Daarnaast is het zeer geschikt voor houdingsproblematiek bij tieners. 

Bij zuigelingen met een voorkeurshouding kan met een milde en pijnvrije mobilisatie van de nekwervelkolom heel snel verbetering optreden. Na een paar behandelingen zal er al resultaat zichtbaar zijn en beweegt uw kindje veel makkelijker met het hoofdje. Ook zal uw kindje zich veel prettiger voelen en minder huilen of prikkelbaar zijn. Deze techniek is volledig veilig en wordt alleen toegepast door een gespecialiseerde kinder manueel therapeut.

Wanneer kan kinder manuele therapie helpen?

Ervaart uw kind pijn of een gespannen gevoel bij één of meerdere van onderstaande klachten? Dan kan kinder manuele therapie van Casa Fysio u helpen!

#1 Fysiotherapie Amersfoort

Deze personen zijn u al voor gegaan.

Vaak door combinatie van stress, kou en andere factoren heb ik last van hoofd,nek en schouderpijn. Liselotte heeft mij altijd erg goed geholpen met de behandeling. Ze luistert goed, geeft goede adviezen en niet onbelangrijk een hele aardige vrouw met passie voor haar vak. Ik kan haar iedereen aanbevelen.
Rocky Erzandika Zen
Liselotte is niet alleen een prettig en vriendelijk persoon maar ook zeer capabel in haar vakgebied. Ik ben behandeld voor rugklachten en door de combinatie hiervan met de geadviseerde oefeningen zijn deze prima onder controle.
Edwin VK
Zeer goed geholpen, de behandelingen zijn effectief en fijn. Liselotte denkt goed mee in hoe je kunt omgaan met de klachten en deze snel verdwijnen/voorkomen kunnen worden. Met aandacht en passie voor het vak. Flexibel, goed te bereiken en persoonlijk.
Anne-Liet Stroband
Prettige ruimte en goed bereikbaar. Zowel op de fiets als met de auto. Ik kan hier altijd op korte termijn terecht. Liselotte legt uit wat ze gaat doen, luistert goed naar je en denkt met je mee..
C.A Moll

Ons team kinder manuele therapie Amersfoort

Ontmoet de kinder manueel therapeut van Casa Fysio.

Liselotte Casa Fysio

Liselotte Boerkamp

Fysiotherapeut en manueel therapeut

Andere specialisaties Casa Fysio

Casa Fysio biedt naast algemene fysiotherapie ook een aantal gespecialiseerde therapieën aan.

Contact

Neem contact op of maak gelijk een afspraak!

Meest gestelde vragen kinder manuele therapie

Neem gerust contact met ons op als uw vraag hieronder niet beantwoord wordt.

De kinder manueel therapeut van Casa Fysio is een gespecialiseerde manueel therapeut die gecertificeerde scholing heeft gevolgd om zuigelingen te mogen behandelen. De techniek die wordt toegepast is onderzocht en is volledig veilig geacht bij kinderen.

Een behandeling kinder manuele therapie wordt vanuit de basisverzekering 9x vergoed. Indien nodig krijgt uw kind nogmaals 9 behandelingen extra.

Check bij praktische informatie of Casa Fysio een contract heeft afgesloten met uw zorgverzekeraar.

Uw kind heeft geen verwijzing nodig van een arts voor kinder manuele therapie. Uw kind is met of zonder verwijzing welkom bij Casa Fysio.