Manueel therapeut Amersfoort

Bent u op zoek naar een manueel therapeut in Amersfoort? Casa Fysio is dé plek voor manuele therapie, waar u op deskundige wijze wordt geholpen bij uw klachten.

  • Effectief
  • Persoonlijk
  • Deskundig
Manueel therapeut Amersfoort

Wat houdt manuele therapie in?

Het doel van manuele therapie Amersfoort is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten, dus ook de wervelkolom en anderzijds de houding en bewegingen te verbeteren. Hiervoor gebruikt een manueel therapeut een aantal specifieke mobilisatie en manipulatie technieken die voor de gewrichten kunnen worden toegepast.
De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar; je ervaart een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn. De behandeling van een manueel therapeut bestaat verder uit het geven van oefeningen, instructies, adviezen en inzicht in gezond bewegen.

Een manueel therapeut is een gespecialiseerde fysiotherapeut, die tijdens een 3-jarige masteropleiding extra kennis heeft opgedaan van de bewegingsmogelijkheden van het lichaam en in het bijzonder van de wervelkolom.

Wanneer kan manuele therapie helpen?

Ervaart u pijn of stijfheid bij één of meerdere van onderstaande klachten? Dan kan manuele therapie bij Casa Fysio u helpen!

#1 Fysiotherapie Amersfoort

Deze personen zijn u al voor gegaan.

Vaak door combinatie van stress, kou en andere factoren heb ik last van hoofd,nek en schouderpijn. Liselotte heeft mij altijd erg goed geholpen met de behandeling. Ze luistert goed, geeft goede adviezen en niet onbelangrijk een hele aardige vrouw met passie voor haar vak. Ik kan haar iedereen aanbevelen.
Rocky Erzandika Zen
Ik ben heel fijn en goed door Floor geholpen met mijn tenniselleboog. Met dry-needling, massage en oefeningen werden mijn klachten vlot minder. Ik voelde me gehoord en serieus genomen en er was alle aandacht voor de klachten en om deze op diverse manieren te bestrijden. Ik vond het heel prettig bij Floor. Enorm bedankt.
C. Douma
Zeer goed geholpen, de behandelingen zijn effectief en fijn. Liselotte denkt goed mee in hoe je kunt omgaan met de klachten en deze snel verdwijnen/voorkomen kunnen worden. Met aandacht en passie voor het vak. Flexibel, goed te bereiken en persoonlijk.
Anne-Liet Stroband
Ik kon snel terecht, maken van een afspraak ging erg makkelijk. Voelde mij gehoord en serieus genomen met mijn klachten. Fijne benadering en contact gehad met Floor. Het toepassen van verschillende behandelingen (dry needling, massage, manipuleren) door dezelfde therapeute vond ik wel erg prettig en heeft mij goed geholpen mijn klachten te verminderen. Ik kijk met tevredenheid terug en raad Casa Fysio zeker aan!
F. Hamdan

Ons team manueel therapeut Amersfoort

Ontmoet de therapeuten van manuele therapie Casa Fysio.

Andere specialisaties van Casa Fysio

Casa Fysio biedt naast algemene fysiotherapie ook een aantal gespecialiseerde therapieën aan.

Contact

Neem contact op of maak gelijk een afspraak!

Meest gestelde vragen manueel therapeut Amersfoort

Neem gerust contact met ons op als uw vraag hieronder niet beantwoord wordt.

Een manueel therapeut gebruikt specifieke mobilisatie en manipulatie technieken om de wervelkolom of andere gewrichten beter te laten bewegen.
De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar; je ervaart een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn. De behandeling van de manueel therapeut bestaat verder uit het geven van oefeningen, goede instructies, adviezen en inzicht in gezond bewegen.

Naast manuele therapie bieden wij ook dry needling, triggerpiont therapie, kinder manuele therapie en fysiotherapie aan.

Ervaart u klachten als stijfheid of pijn in o.a. uw rug, nek, hoofd, schouder, elleboog of heup? Dan kan manuele therapie Casa Fysio u goed helpen.

Adres: Bohèmepad 1, 3816 TJ Amersfoort.
Gratis parkeren kan in de Toscastraat, op directe loopafstand van de praktijk.

(Kijk bij routebeschrijving voor uitleg over hoe u de praktijk kunt bereiken)

U kunt ons bereiken via:
info@casafysio.nl
0611043263

Voor het maken van een afspraak kunt u op doordeweekse dagen bellen of e-mailen.
Tijdens een behandeling wordt de telefoon liever niet opgenomen, laat dan gerust een bericht achter op de voicemail. Er wordt altijd contact met u opgenomen zodra daar weer tijd voor is.
U kunt ook een SMSbericht of e-mailbericht sturen voor korte berichtgeving, u krijgt altijd antwoord!

Manuele therapie wordt 9x vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering fysiotherapie. De behandelingen manuele therapie gaan dus van het totaal aantal fysiotherapie behandelingen af. Sommige verzekeraars hanteren 9x per indicatie per jaar. Check bij praktische informatie of Casa Fysio een contract heeft afgesloten met uw zorgverzekeraar.