Met veel passie voor de mens én zijn fysieke lijf is Casa Fysio begin 2014 opgericht door Liselotte Boerkamp- de Wit.
Casa Fysio is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en dry needling, waarbij een betrokken en persoonlijke aanpak centraal staat en waar iedereen met uiteenlopende klachten welkom is.  

Door mijn ruime ervaring als algemeen fysiotherapeut in Nederland en Duitsland en daarnaast sinds Liselotte Boerkamp2012 ook als geregistreerd master manueel therapeut, gevolgd op de SOMT (Stichting Opleiding Musculoskeletale Therapie) te Amersfoort, streef ik naar het beste resultaat bij elk individu.
Kwaliteit, betrokkenheid en een persoonlijke benadering sluiten naadloos aan om dit te kunnen bereiken.

Binnen het behandelconcept van Casa Fysio is het erg belangrijk dat een patiënt bewust wordt van zijn klachten om daarmee zijn eigen klachten actief te kunnen benaderen. De behandelingen kunnen daarbij bestaan uit een stuk voorwaardenscheppende therapie zoals manuele therapie, dry needling, triggerpointtherapie, uitleg en advies. Vervolgens kan er over worden gegaan op een meer actieve benadering waarbij er gewerkt wordt aan opbouwen door middel van gerichte mobiliserende, stabiliserende of versterkende oefeningen. Hiermee kan de patiënt zijn klachten zelf beter onderhouden en preventief aanpakken.

Om patiënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werkt Casa Fysio samen met andere specialisten binnen de fysiotherapie.
O.a.
bekkenfysiotherapeuten Jolanda Sap  (www.bekkenfysiotherapie-amersfoort.nl) en Monic Groen (www.fysio-groen.nl). Daarnaast ook met kinderfysiotherapeuten Ianthe van der Deijl en Carlijn van Barneveld (www.kinderfysiotherapie-amersfoort.nl).

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren